Skrita osvetlitev za lepši ambient

Vgradna svetila so minimalistična in estetska rešitev, ki zadovolji tudi najbolj zahtevne. Z njimi lahko poskrbite za osvetlitev prostora ali ambientalno svetlobo. Pri tem pa svetila ostanejo skoraj nevidna in bolj kot ne skrita. Vgradite jih lahko v steno, strop, tla ali kam drugam. Pašejo praktično povsod: v kuhinjo, kopalnico, dnevno sobo ali poslovni prostor oziroma lokal. Na njih se bo v primerjavi s klasičnimi svetili tudi manj nabiral prah, kar je še ena prednost več. Če torej ravno gradite ali prenavljate, ne pozabite na vgradna svetila!

Poskrbite za lep videz in dobro osvetlitev

Svetloba lahko ustvarja tudi ambient. Vplivajo na to, kako se v prostoru počutimo. Močna svetloba nam pomaga pri natančnemu delu ter zbranosti, medla svetloba pa ustvarja sproščujoče vzdušje. Zato je zelo pomembno, kako osvetlimo določen prostor. Pri tem nam lahko pomagajo tudi notranja vgradna svetila. Vgradite jih lahko praktično kamor koli! Za razliko od drugih vrst svetil so veliko manj opazna, a hkrati prav zaradi tega toliko bolj privlačna za uporabo. Očarala vas bodo s svojo eleganco in sofisticiranostjo.

Pri tem je pred nakupom treba preveriti, kakšno svetilnost ima izbrano svetilo, pa tudi ostale tehnične lastnosti. Zelo pametno je izbrati svetila z oznako LED, saj takšna tehnologija omogoča varčevanje z energijo, hkrati pa je bolj prijazna tudi do okolja. LED žarnice imajo namreč daljšo življenjsko dobo in so bolj trajne od običajnih žarnic. Ne smemo jih zamenjevati s tako imenovanimi varčnimi žarnicami, saj gre za nekaj popolnoma drugega. Življenjska doba LED žarnic in svetil namreč ni odvisna od tega, kolikokrat jih prižgemo ali ugasnemo. Poleg tega pa dajejo izredno kakovostno svetlobo. To je tudi razlog, da so v zadnjem času postala tako priljubljena.

https://www.youtube.com/watch?v=KI33iUYeG48

Moderna in ugodna vgradna svetila

V spletni trgovini volino-svetila.si si lahko ogledate raznolika vgradna svetila. Zanje je značilen izredno moderen dizajn, ki se lepo poda k vsakemu stilu opreme. Zaradi tega so vgradna svetila še toliko bolj vsestransko uporabna. Tako ne bo težko najti mesta, kamor jih boste vgradili. Prav tako pa lahko v omenjeni spletni trgovini pričakujete nizke cene, zato se vam vsekakor splača pogledati njihovo ponudbo! Čakajo vas vgradna in vsa druga svetila, s katerimi lahko lepo opremite svoj dom oziroma jih namestite kam drugam!

Regali za dnevno sobo nam omogočajo hrambo knjig, kozarcev, ter nam popestrijo steno.

Na vrtu si lahko zasnujemo privlačen kotiček, kjer lahko tudi ob poznih večerih klepetamo s svojimi bližnjimi in Solarne svetilke so odlična izbira za vrt.

Iz iste kategorije:

You may also like