Kako se naredi spletna trgovina?

Magento moduli omogočajo enostavno nadgradnjo in razširitev vaše spletne trgovine, ki je izdelana z vmesnikom Magento. Takšna spletna trgovina je bolj enostavna za izdelavo, uporabo, spreminjanje in urejanje. Vanjo lahko lastnik spletne trgovine brez težav sam vnaša artikle, njihove opise in cene ter jih po potrebi spreminja. Prav tako brez težav ureja ostale dele spletne strani in dodaja drugo vsebino. Zelo priročno je, če za to lahko kadarkoli poskrbi lastnik sam, brez pomoči izdelovalca. Tako je upravljanje spletne trgovine lažje in hitrejše, kar pomeni tudi manj dela z njo. Poleg tega pa se da takšno spletno trgovino kadarkoli razširiti z Magento moduli.

Magento moduli so rešitev za vsakogar

Obilo možnosti in različnih funkcionalnosti, ki jih omogočajo Magento moduli je tisti razlog, zaradi česar so tako priljubljeni. Vsaka spletna trgovina je tako sestavljena iz različnih modulov, ki jih izbere stranka glede na svoje potrebe. Nekateri moduli se vgradijo v spletno trgovino že med samo izdelavo spletne trgovine, drugi pa kasneje, če se pokaže potreba po njih. Na voljo so tako plačljivi kot tudi nekateri brezplačni Magento moduli oziroma razširitve za spletno trgovino:

– moduli za uvoz izdelkov

– fotogalerija ali blog

– e-novice in možnost prijave nanjo

– samodejno obveščanje o izdelkih, ki niso več na zalogi

– različni plačilni moduli

– hitra košarica, ki omogoča hitro nakupovanje

– moduli za prijavo in registracijo kupcev

– različne vrste pop-up oken, ki se samodejno odprejo

– samodejno izvažanje izdelkov v oglasnike in druge podobne sisteme

– različne integracije z drugimi sistemi (recimo računovodskimi programi itd.)

Več kot 5000 možnosti

Magento moduli so na voljo v več kot 5000 različicah, kar omogoča obilo različnih možnosti. Integracija je enostavna tako na novi kot že obstoječi spletni strani, če je ta seveda narejena z vmesnikom Magento. Prav tako pa je enostavno upravljanje z moduli in njihova uporaba. Z njimi lahko poenostavite vodenje spletne trgovine in si olajšate delo. Prav zato se vam že pri izdelavi spletne trgovine splača premisliti prav o tem, da bi izbrali Magento. V podjetju ms3.si spletne trgovine izdelujejo na ta način, prav tako pa vam lahko svetujejo pri razširitvi in vgradnji različnih modulov.

Potrebujete kloniranje diska? Preberite si naš najnoveši članek.

Iz iste kategorije:

You may also like