Dodajmo funkcionalnost naši dnevni sobi

Morda smo planirali svojo dnevno sobo z največjo mero natančnosti, ampak nam je nekako vseeno zmanjkalo prostora za odlaganje vsakodnevnih stvari. Če težave ne rešimo bomo imel po naši hiši polno škatel s stvarmi za katere ne najdemo prostor. Regali za dnevno sobo so odlična rešitev, če imamo težavo z neredom in so zelo ugodna investicija. Morda je najboljše pri izbiri regalov to, da imamo veliko opcij in si jih lahko uredimo, kot nam paše.

Hišni kino v majhni dnevni sobi

Tudi v majhni sobi si lahko uredimo prostor za gledanje kina. Z primernim regalom, ki bo nosil naš televizor lahko prihranimo ogromno prostora v našem stanovanju. Priporočeno je, da televizor obesimo na steno ali kupimo premični regal na katerega ga lahko postavimo. Okoli nameščenega televizorja lahko namestimo kotni regal, ki bo dodal veliko prostora za knjige, zbirko DVD-jev ali kaj drugega.

Naredimo si učinkovito pisarno v kotu

Morda nam zmanjka prostora v sami dnevni sobi za postavitev pisarne. Regali za dnevno sobo, ki jih lahko postavimo v kot ali jih samostojno uredimo po policah nam lahko služijo kot zasilna pisarna doma. Lahko si dodajamo tudi police po potrebi in na njih odlagamo dokumente, slike in ostale stvari, ki jih potrebujemo.

Izkoristimo vsak milimeter prostora

Zavedamo se, da je težko optimizirati prostor v majhni sobi. Lahko si vzamemo to kot izziv in si pomagamo z regali za dnevno sobo, ki bodo izkoristili vsako luknjo. Če imamo police, ki imajo vlečna vrata bomo prihranili pri prostoru za gibanje.
Imamo tudi izbire regalov, ki so mišljeni za kombinirano shrambo več stvari naenkrat. Če želimo vse ohraniti v enem regalu za dnevno sobo moramo poskrbeti, da se barve skladajo in da je sam regal vizualno privlačen.

Popestrimo dolgočasne zidove

Če imamo novo stanovanje je velika možnost, da imamo bele stene, ki izgledajo dolgočasno. Regali za dnevno sobo, ki popestrijo steno in hranijo knjige, kozarce, razglednice ali druge stvar so kot nalašč za novo stanovanje. V vsakem primeru si lahko za majhen budget uredimo neprivlačno dnevno sobo v nekaj na kar bomo ponosni. Če zapolnimo prostor z učinkovitimi in lepimi policami, ki bodo hranile naše stvari obenem pa popestrile naš prostor se bomo mi in naši gostje boljše počutili v naši dnevni sobi.

Prednosti LED svetil za vsakdanjo uporabo. Velika prednost LED svetil je da se ne segrevajo, s tem se z njihovo uporabo izognemo morebitnim nevarnostim (požari). Preberi več …

Iz iste kategorije:

You may also like