Wellness v termah Zreče je popolna ponudba uveljavljenih terapevtskih storitev in pristopov

Wellness v termah Zreče je popolna ponudba uveljavljenih terapevtskih storitev in pristopov.

Dodana vrednost wellness centra Idila sta zdraviliški center ter športno rekreacijski center. Zato imajo obiskovalci možnost nadgradnje učinkov storitev wellness centra. Pozimi je to smučišče Rogla, kjer se lahko smuča, deska, teče na smučeh, krplja ter izvaja številne druge zimske aktivnosti na prostem. Poleti je mogoče učinke wellness centra nadgraditi z kolesarjenjem, nordijsko hojo, pohodništvom, tenisom, ribolovom, odbojko na mivki ter golfom. Vse aktivnosti na prostem bodo s storitvami wellness centra poskrbele za sinergijo učinkov. Vsaka aktivnost na prostem obremenjuje telo ter ga na ta način krepi.

Po nove izzive in odlično zdravje v terme Slovenija

Krepitev telesa pa je bistveno boljša, če je pred in po vadbi zanj poskrbljeno s storitvami wellness centra. Na tek, pohod, kolesarjenje ter razne druge aktivnosti se bomo lažje odpravili in bomo dosegali boljše rezultate, če je bila pred tem izvedena ustrezna masaža, smo se sprostili v savni ter po smo za telo in njegovo regeneracijo poskrbeli bolje. Vikend ali teden dni takšne sinergije poskrbi za počutje prerojenega telesa, vrne se nam energije, telo je bolj pripravljeno in odporno za nove izzive. Izbor wellness storitev lahko izberemo individualno, lahko pa se odločimo za strokovni pristop. Terme Zreče so med drugim tudi zdraviliški center, pod njegovo streho deluje popolna ekipa zdravstvenih strokovnjakov. Zato se lahko odločimo za izboljšanje zdravja in dobrega počutja s strokovnim pristopom. Stanje pred začetkom in po njem bo izmerjeno, v primeru težav ali želje po strokovni obrazložitvi pa imamo na voljo informacijo iz prve roke. Takšen pristop ni zgolj strokoven, ampak tudi racionalen. Danes se mnogi ljudje ukvarjajo z rekreacijo, wellness center lahko izkoristimo prijetno s koristnim za dobro pripravo na novo sezono ali strokovno odpravo določenih pomanjkljivosti iz preteklih sezon.

Wellness terapije zdraviliško športno rekreacijskega centra Zreče so strokovni pristop k izboljšanju svojega počutja ter zdravstvenega stanja.

Iz iste kategorije:

You may also like