LED žarnice E27 kot vse pogostejše spremljevalke v domovih

LED žarnice E27 nekateri poznate tudi pod pojmom Edison sijalke. Poznane so kot ene od najpogostejših sijalk v naših domovih. Odlično se namreč podajo tako k notranji kot tudi zunanji razsvetljavi. In kaj označuje številka 27? Številka se nanaša na vtičnico, ki jo vstavimo v posamično svetilko. Sijalka z vtičnico ima pri tem vedno enako osnovo. Spreminja se samo njena oblika.

LED žarnica E27 vam je na voljo v obliki krogel, hrušk, sveč in v cevasti obliki. Na površini ima različne barvne in senčene obrobe ter vidne filamente. Takšna žarnica je za okolje izjemno prijazna ter energetsko varčna. Ne vsebuje namreč prav nobenih kemikalij.

Porabi veliko manj električne energije za proizvodnjo svetlobo v primerjavi z drugimi svetilkami. V povprečju je njena življenjska doba dolga nekje do 40 000 ur. To pomeni, da vam lahko odlično sveti tudi do 20 let.

Dinamično osvetljevanje prostora z LED svetilko E27

LED žarnice E27 dajejo možnost zatemnitve svetlobe. To zagotavlja nadzor nad osvetlitvijo v prostoru. Takšna lastnost je še posebej dobrodošla tedaj, kadar v domu želimo vzpostaviti dinamično osvetlitev. Tovrstna svetila omogočajo tudi veliko manjšo porabo energije. Sijalka namreč zahteva veliko manj svetlobe.

LED žarnice E27 ponujajo tudi možnost zatemnitve barvne temperature
LED žarnice clear E27 11W 2100K/1100lm Globo 11530

Nekatere LED žarnice E27 ponujajo še možnost zatemnitve barvne temperature. Barvno temperaturo se lahko zatemni od tople bele svetlobe do tople žareče svetlobe. S takšno vrsto svetila se tako lahko ustvari sproščujočo ter ambientalno osvetlitev. Ne nazadnje tudi funkcionalno belo osvetlitev, ki je primerna za branje in druga opravila.

Iz navadnih na LED žarnice E27

Najverjetneje se boste slej ko prej odločili za preklop iz navadnih ter halogenskih sijalk na sijalke, ki delujejo na svetleče diode. V tem primeru je zagotovo dobro vedeti, kolikšna je moč trenutne sijalke. Posledično morate biti pozorni pri izbiri LED žarnice E27, predvsem kar se tiče izbiranja glede na število lumna. Ta namreč predstavlja enoto za zaznavno moč proizvedene svetlobe.

LED žarnica Philips Classic E27 7W (60W) 806 lm A++

Sicer pa so vam LED sijalke E27 po izjemno ugodnih cenah na voljo v spletni prodajalni. Preverite ponudbo ter izberite najustreznejšo. Ko boste moderno in učinkovito svetilo namestili v svoj dom ali v kateri drugi objekt, boste takoj čutili veliko razliko.

Iz iste kategorije:

You may also like