Pegasti badelj lahko uživate vsak dan

Glede na to, da vemo, kako zelo pomembno je imeti zdrava jetra, ki lahko delujejo nemoteno, je prav, da spregovorimo nekaj besed o pegastem badlju, ki bi se moral nahajati v vsakem gospodinjstvu. Dejstvo namreč je, da so naša jetra zaradi sodobnega načina življenje zelo obremenjena in mnogo zdravstvenih problemov nastane zato, ker jetra ne morejo pravilno delovati.

Zato je vsekakor priporočljivo, da bi vsak človek naredil kakšno kuro na leto in takrat uporabljal pegasti badelj. V primeru, da pa so težave z jetri že jasno izražene, pa je smiselno, da pegasti badelj neprekinjeno uživamo 3 tedne, nato naredimo eno – tedensko pavzo in nato kure ponavljamo toliko časa, da ne opazimo bistvenega izboljšanja počutja. Pazite edino, da kupite čisti pegasti badelj kot je tu https://www.malinca.si/pegasti-badelj-semena-150g.html, semena pa naj ne bodo zmleta, temveč jih zmeljite sami vsak dan sproti pred uporabo.

Malinca priporoča

Večinoma ljudje že vedo, da pegasti badelj ne uživajo nosečnice, doječe matere in osebe, ki so imele v preteklosti težave z zaporo pretoka žolča, torej so imele žolčne kamne. V kolikor že uživate kakšen detox mix, vam Malinca priporoča, da postopno dodajate dodatke in pegasti badelj začnete uživati po kakšnih 14 dneh uživanja detox mixa, da ni na enkrat prevelika sprememba za telo.

Pegasti badelj

Ko kupujete ta semena, pazite, da nimajo nobenih nepotrebnih dodatkov, predvsem pa da so brez soli ali pa sladkorja. Tu prav noben dodatek nima kaj iskati.

Bolezni jeter napadajo vse

Tudi če imate vse jasne simptome, da imate težave z jetri in da so zastrupljena, se nikar ne slepite, da imajo lahko težave z jetri samo alkoholiki ali pa ljudje, ki ves čas jejo samo nezdravo prehrano.

Vedite, težave z jetri lahko zaradi današnjega časa prizadenejo čisto vse ljudi, ne več samo alkoholike, zato čim prej vzemite pegasti badelj, da težave čim prej odpravite. Prej ko boste odreagirali, bolje bo.

Iz iste kategorije:

You may also like