Družabne igre za medgeneracijsko povezovanje

Zagotovo prav vsak od vas pozna igro človek ne jezi se ali pa spomin. Vsekakor sta to samo dve vrsti družabnih iger, ki veljata za najbolj priljubljeni. Družabnih iger pa je še veliko več, prav vse pa imajo skupni imenovalec, ki je: medgeneracijsko povezovanje. To pomeni, da lahko igro človek ne jezi se otroci igrajo skupaj s svojimi prijatelji, starejšimi brati in sestrami, starši in celo starimi starši. 

Družabne igre pa vsekakor nimajo za cilj samo medgeneracijskega povezovanja, temveč so namenjene tudi razvijanju različnih sposobnosti, kot so na primer fina motorika, jezikovne in matematične veščine ter podobno.

Še bolj zabavne in poučne družabne igre 

Proizvajalci družabnih iger so poskrbeli za izdelavo še bolj poučnih in veliko bolj zabavnih iger, kot so na primer spomin, domine in človek ne jezi se. Za te je značilno, da jih pozna skoraj vsak med vami. Toda, ali poznate na primer igro če zagledaš krokodila ali pa avtobusna postaja ali Catan vzpon Inkov. Vse te družabne igre in še številne druge se nahajajo v priljubljeni spletni trgovini, ki je v prvi vrsti namenjena vašim malčkom. 

Družabne igre nam zagotavljajo ure in ure zabav
Družabna igra Bus stop

Pod kategorijo družabne igre boste lahko našli domino in spomin, številne namizne igre, klasične igre, karte, žepne igre, magnetne igre ter Catan. 

In kdaj so družabne igre še posebej zaželene? 

Ljudje se najraje družijo v poznih poletnih večerih, ko imajo nekoliko več prostega časa, sploh pa če so nekje na dopustu s svojimi prijatelji in družino. S seboj vzamejo družabne igre, ki jim še kako pridejo prav. 

Ta vrsta iger poskrbi za številne zabavne in nepozabne trenutke, poleg tega pa se pri igranju družabne igre lahko vedno kaj novega naučimo. 

Nakup najbolj domiselnih iger 

Če doma nimate prave družabne igre in bi med letošnjimi počitnicami želeli s seboj na dopust vzeti res nekaj posebnega, potem vas vabimo v spletno trgovino. V njej si boste lahko izbrali nekaj domiselnih iger, za katere vam bo takoj jasno, da se jih vaši soigralci ne bodo kar tako naveličali. Ker so cene ugodne, si lahko izberete vsaj dve različni igri. 

Zabavne in domiselne družabne igre bodo morda poskrbele, da se bodo poletni večeri podaljšali v zgodnja jutra. 

Iz iste kategorije:

You may also like