Izolacija strehe za mansardo je zahtevnejša

Imate mansardno stanovanje in vas pozimi v njem zebe, poleti pa vam je vroče? Razlog je v tem, da je izolacija strehe za mansardo nad vašim stanovanjem zagotovo slaba ali pa je celo sploh ni.

Privoščite si ta strošek in vaše življenje bo postalo bolj prijetno in bolj udobno, hkrati pa se vam bo strošek ogrevanja pozimi in strošek hlajenja poleti vsaj prepolovil, če ne še bolj znižal. Res da izolacija strehe ni poceni, ni pa niti tako visok strošek, da se vam ne bi splačal, za povrh, pa se bo ta strošek kaj hitro povrnil, še več, na dolgi rok boste privarčevali.

Udobno življenje v mansardi

Če želite tudi vi imeti prijetno in udobno življenje v mansardnem stanovanju potem si privoščite strokovnjaka, ki točno ve kaj je potrebno, da se izolacija strehe za mansardo pravilno naredi. Od pravilnega postopka je največ odvisno, hkrati pa še se napaka zelo težko odpravi drugače, kot da se vse skupaj podre in začne znova.

izolacija strehe

Zato vam toplo priporočamo, da se izolacija strehe dela s pomočjo strokovnjaka in ne zgolj s pomočjo prijateljev, ki niso izkušeni na tem področju. Je že res, da bodo prijatelji ob sami investiciji cenejši od strokovnjaka, žal pa na dolgi rok pa zagotovo veliko dražji.

Izolacija strehe = udobno življenje

Za mansardno stanovanje je izolacija strehe še veliko bolj pomembna kot za stanovanje nad katerim je še podstreha, saj je podstreha že svojevrstna izolacija, pa četudi streha ni izolirana. Med mansardnim stanovanjem in streho pa ni ničesar, zato je izolacija streha v tem primeru veliko pomembnejša.

Ključnega pomena je tudi kako je izolacija strehe nad mansardnim stanovanjem narejena. Ja drži, da je veliko bolje, da sploh je, kot če je ni, ampak, če je izolacija strehe narejena pravilno, bo tudi življenje v mansardnem stanovanju udobnejše, in sicer tako poleti kot pozimi.

Iz iste kategorije:

You may also like