Obisk term še zdaleč ni samo namakanje v bazenih

Veliko ljudi je še vedno prepričanih, da so bazeni v termah in druge dejavnosti namenjene zgolj starejšim osebam oziroma ljudem, ki tam okrevajo za kakšno boleznijo. Resnica je povsem drugačna. Že res, da so terme Slovenija namenjene tudi slednjemu, a so tudi prostor zabave in prijetnega sproščanja.
Sodobno zasnovane terme so torej precej več kot pa samo kompleks bazenov, v katerih se namakajo ljudje, ki si želijo več zdravja. Na takšnem mestu lahko prav vsak najde kakšno aktivnost zase. Če ne drugega, pa se odpravi v wellness, kjer si privošči kakšno kakovostno masažo.


Seznam najbolj priljubljenih term v Sloveniji

Naša dežela je kar dobro prepojena s termalnimi vrelci, zato imamo kar nekaj mest, kamor se lahko odpravimo namakat in zabavat na najrazličnejše načine. Ena od možnosti je denimo Thermana v Laškem, ki svoje storitve precej podrobno predstavlja na svoji spletni strani.
Laške toplice so še toliko bolj priljubljene za počitnikovanje, saj tja lahko odidete tudi v spremstvu mlajših otrok. Medtem ko vi na primer obiščete wellness, se vaši otroci pod okriljem izkušenih in strokovno podkovanih animatorjev učijo plavanja.

wellness, kjer si privoščite kakovostno masažo.
Terme Laško so precej več kot pa samo kompleks bazenov. Lahko se odpravite v wellness, kjer si privoščite kakovostno masažo.

Za piko na i v slovenskih termah poskrbi še vrhunska hrana

Bazeni že dolgo časa niso edini element, ki ga srečate v termah. Na voljo so torej še druge aktivnosti, ne nazadnje vam ponujajo tudi vrhunsko hrano ter pijačo. Če se boste v času počitnic v termah namestili v hotelu, bo poskrbljeno najmanj za zajtrk ter večerjo.


Paketi, ki jih ponujajo terme Slovenija, so izjemno pestri in prav vsi vključujejo tudi hrano ter pijačo. Prav tako imate tudi možnost pitja termalne oziroma zdravilne vode, kar bo za marsikoga prvič in zato še toliko bolj vznemirljivo.

Termalno zabavišče za najmlajše obiskovalce

Otroška igrala v Thermani Laško za zabavo vaših najmlajših, medtem ko se vi sprostite v wellnessu.

Če se boste v terme odpravili z mlajšimi otroki, jim zagotovo ne bo dolgčas. Že pred odhodom na počitnikovanje lahko pri različnih ponudnikih preverite vse animacije, ki so posebej namenjene za najmlajše obiskovalce. Ponekod v termah lahko naletite na pravo malo zabavišče za otroke.
Otroci se bodo ob zabavi seveda pod okriljem animatorjev lahko naučili veliko novega. Med drugim se lahko naučijo celo plavati.

Iz iste kategorije:

You may also like