Vse kar želite vedeti o agregatu Predator 2000

Agregat Predator 2000 ima vključeno elektronsko zaščito pred preobremenitvijo, ki lahko pomaga preprečiti poškodbe na agregatu in napravah, kot tudi funkcijo samodejnega izklopa generatorja. Funkcija izklopa bo zaščitila motor tako, da se bo agregat ustavil, če ima zelo nizko raven goriva.

Nadzorna plošča agregata se nahaja na sprednji strani, kjer lahko enostavno vidite stikalo za vklop in izklop motorja ter indikator, če ima agregat malo goriva. Tukaj se nahaja tudi ESC stikalo (elektronski regulator), kjer boste našli tudi izhod za vzporedni priključek, če potrebujete več moči.

Agregat Predator 2000 ima dve vtičnici z napetostjo 120 V in eno z napetostjo 12 V. Prav tako ima zelo trpežno ohišje, ki omogoča generatorju, da dobi dovolj zaščite, če ga boste morali prenašati po težkem terenu ali ga uporabljati v nevarnem okolju.

Ocena agregata Predator 2000

Agregat je odlična zadeva, ko se ukvarjate z zunanjim projektom. Lahko je tudi za rekreacijski namen. Ker boste uporabljali agregat zunaj, je najbolj pomembno to, da je prenosljiv. V nasprotnem primeru ga bo velika težava prenašati in dvigovati. Po raziskavi različnih izdelkov in njihovi analizi smo ugotovili, da je Predator 2000 najboljši. Na voljo je s standardnim virom napajanja, tako da ga lahko uporabljate za različne namene. Če o izdelku še vedno niste prepričani, pojdite skozi opis agregata Predator 2000.

Predator 2000 je tih inverter-agregat, ki je lahek in prenosen. Ima tri izhode za priključitev ročnega orodja, luči ali drugih manjših električnih naprav. Poganja ga motor z 2,8 konjskimi močmi, ki uporablja neosvinčeni bencin.

 

Iz iste kategorije:

You may also like