Lastnosti in prednosti snežne freze Ariens Deluxe 28

Prej je bil visokozmogljiv impeler prava uspešnica. Pri novem modelu proizvajalec ni dodal samo uspešni impeler, temveč je tudi ponovno uravnotežil model Ariens Deluxe 28 SHO, tako da je sistem za samodejno obračanje zdaj veliko boljši. Poleg tega je pogonski disk zdaj bolj trpežen, kar pa podaljša njegovo življenjsko dobo, kar vam omogoča, da se s snegom ukvarjate še mnogo let!

Prednosti

  • Lahko ga upravljate z eno roko
  • Enostavno sestavljanje
  • Pomaga vam, da se hitro znebite snega

Slabosti

  • Večji je od mnogih drugih modelov    
  • Funkcija samodejnega obračanja je bila težavna za nekatere uporabnike

 

Ariens Deluxe 28 SHO je model z naslednjimi bogatimi funkcijami:

Zmogljiv snežni motor

Ariens Deluxe je opremljen s snežnim motorjem serije AX serije III. Ti močni motorji so bili posebej zasnovani s strani Ariensa in njihov primarni namen je čiščenje snega. Motor ima velike kontrole, ki omogočajo enostavno upravljanje, tudi ko nosite rokavice. Poleg tega ima enostaven dostop do posodice za olje, kar omogoča enostavno vzdrževanje.

Druge značilnosti teh težkih motorjev vključujejo dvojni valjčni kroglični ležaj, trojne batne obroče, mehanski regulator, ki spreminja odzivnost in moč glede na spremembe vremenskih pogojev, in valjasto oblogo iz litega železa. Ti motorji so opremljeni s triletno garancijo in lahko delujejo tudi v negotovih razmerah. Torej, tudi če je zunaj -15 stopinj, se motor zagotovo zažene.

Ker ima motor III generacije nižjo zasnovo profila, je nameščen na spodnji del snežne freze, kar omogoča večjo osvetlitev žarometov. Namesto stikala za vklop / izklop ali varnostnega ključa je nameščen odstranljiv vrtljivi ključ za vžig. Druge funkcije vključujejo razervni zagor z vrvico in 120V električni zagon.

Iz iste kategorije:

You may also like