Kegerator EdgeStar KC-2000 je enostaven za namestitev

Za pripravo točenega piva doma, kegerator vključuje stolp iz nerjavečega jekla, medeninasto pipo, ki je prevlečena s kromom, »sankey« spojnico in regulator za nastavitev tlaka, prikazanega v merilniku. Cev za pivo je narejena po standardih NSF, cev za zrak pa je narejena iz vinila; obe cevi sta dolgi 1.5m.

Na voljo je tudi kombinacija orodja (ključ za pipo) za izvedbo potrebnih prilagoditev za vgradnjo sistema. Enota Edgestar KC-2000 ima na dnu kovinsko ploščo, ki zagotavlja zaščito in poveča trpežnost. Enota ima tudi prestavljiva vrata in varnostno ograjo iz kroma.

Za merjenje temperature se uporablja analogni termostat. Za kegerator Edgestar KC-2000 so na voljo različice iz nerjavečega jekla in z dvojno pipo. Kegerator vključuje 90-dnevno garancijo na delo in enoletno garancijo na dele, ki se uporabljajo v njem. Črni kegerator je 10 cm manjši od standardnega kegeratorja v polni velikosti, vendar v njega lahko vstavimo največji sodček.

Večina kupcev, ki so naročili in uporabljali kegerator Edgestar KC-2000, so poudarili, da je enostaven za namestitev, ohranja nizko temperaturo piva in zagotavlja kakovostno točeno pivo.

To je popolna enota za vsakogar, ki vstopa na trg domačih kegeratorjev, saj vsebuje vse funkcije, ki jih boste potrebovali po dostopni ceni.

EdgeStar 2000 je namenjen samo za uporabo v zaprtih prostorih in vključuje ročni nadzor termostata, ki zagotavlja, da boste dobili najbolj primerno pivo za uživanje.

Kegerator je samostoječ in se bo odlično ujel z drugimi kuhinjskimi napravami.

KC2000 je opremljen z eno ali dvojno pipo, ki vam omogoča, da strežete dve različni pivi iz iste naprave. Ker je to hladilnik z manjšo zmogljivostjo, tretja pipa ni možna.

Ta enota je sposobna shranjevati 59 in 29-litrske sodčke . Ne podpira uporabe Coors, Miller, gumiranih ali drugih prevelikih sodčkov. 2-kilogramska jeklenka za CO2 je priložena.

Temperaturno območje je nekje med 0 in 4°C.

Komponente so izjemno visoke kakovosti in bodo trajale več let. Celotna enota se nahaja na kolesih za lažjo mobilnost.

Iz iste kategorije:

You may also like