Kakšna je razlika med serijo Greenworks 25302 in 2500502 G-Max?

Če dobro poznate bencinsko kosilnico, sem prepričan, da boste zadovoljni z zvokom in kakovostjo moči kosilnice.

Če pa vas zanima še več moči, boste morda želeli razmisliti o naslednjem modelu, ki je omenjen v naslednjem odstavku.

Kakšna je razlika med serijo Greenworks 25302 in 2500502 G-Max?

Skupna točka, ki sem jo videl pri brskanju za to kosilnico, je bila serija 2500502 G-Max, o kateri sem govorila že prej. Ima:

  • – 48-centimetersko rezalno glavo
  • – Nastavitev višine (7 položajev)
  • – Jeklena glava
  • – Stranska odprtina

Torej, če želite dodatne nastavitve, jekleno glavo in stransko odprtino, boste izgubili nekaj centimetrov rezalne površine. Toda za nekatere je to lahko nepomembno.

Povzetek

Kot sem že omenil v pregledu, sem bil na začetku skeptičen glede kosilnice GreenWorks 25302 G-MAX, toda vse se je spremenilo, ko sem kosil travo in videl rezultate.

Zagotovo sem navdušenec nas »zelenim« gibanjem in ta električna kosilnica GreenWorks 25302 G-MAX izpolnjuje vsa pričakovanja. Prav tako ima dovolj moči za velikost mojega dvorišča (1000 m2). Prepričan sem, da bo v bateriji ostalo dovolj moči, ko jo bom uporabil v odstranjevalcu plevela.

Čas polnjenja baterije je normalen. Nakupi nekaterih drugih orodij, ki pridejo z baterijo in/ali polnilnikom, pomagajo z več zmožnostmi polnjenja.

Slabosti

Čeprav se zdi, da pritožbe okoli GreenWorksa GreenWorks 25302 G-MAX niso običajne, obstaja nekaj težav, ki so jih uporabniki izpostavili. Ena od njih je, da kosilnice GreenWorks 25302 G-MAX ni mogoče osvetliti, če kosite svoje dvorišče pri šibki svetlobi. Čeprav bi to bila dodatna značilnost, ne verjamemo, da je to resnično potrebno, saj večina od nas kosi, ko je zunaj svetlo.

Košnja trave marsikomu predstavlja nadležno opravilo, še posebej če gre za prvo košnjo v sezoni. Veliko nas ob izvajanju tega opravka ne razmišlja o pravilnosti košnje. Preberite več …

Iz iste kategorije:

You may also like