Katere vrtne in balkonske mize so najbolj modne?

Vrtne mize morajo biti praktične in trpežne, hkrati pa tudi lepe. Katere različice so trenutno najbolj modne in zakaj? Vabimo vas k branju.

Kovinske vrtne mize – zanesljivost in estetika v enem

Kar zadeva material, so kovinske vrtne mize že več sezon zelo priljubljene. Vendar ni nujno, da so v celoti izdelane iz tega materiala, saj se pogosto kombinirajo z lesom, ki je na tem področju še vedno zelo priljubljen. Seveda je treba les ustrezno zaščititi, tj. impregnirati, da se ne poškoduje. Podobno velja za kovino, ki mora biti prašno lakirana. Zaradi tega lahko takšno vrtno mizo uporabljate zelo dolgo.

Vrtne mize morajo biti predvsem praktične in trpežne.

Balkonske in vrtne mize iz ratana – naravne in elegantne

Ratan je material, pridobljen na naraven način. Vrtne mize iz ratana so zelo udobne in so videti zelo sodobno. Poleg tega so trpežne, a hkrati lahke, zato jih je enostavno prenašati.

V zadnjih letih so najbolj modne vrtne in balkonske mize iz kovine (tudi v kombinaciji z lesom) in ratanom. Katero različico izbrati? Veliko je odvisno predvsem od vaših želja in od tega, ali se bo takšen kos pohištva ujemal s slogom vaše hiše ali stanovanja.

Vrtne mize so na voljo v različnih oblikah in velikostih, zato so popoln kos pohištva za vsak zunanji prostor. Ne glede na to, ali iščete majhno mizo, ki jo boste namestili v tesen kotiček, ali veliko mizo, ki bo sprejela vso družino, zagotovo boste našli model, ki bo ustrezal vašim potrebam. Poleg velikosti in oblike so vrtne mize na voljo tudi iz različnih materialov, vključno z lesom, kovino in plastiko. To pomeni, da lahko najdete takšno, ki se ujema s slogom vašega doma in zunanjega prostora.

Iz iste kategorije:

You may also like