Mehanska blokada menjalnika avtomobila

Mehanska blokada menjalnika je pomemben varnostni element v vozilu, ki preprečuje nenamerno premikanje vozila. Osnovna navodila za zaklepanje in odklepanje te blokade so preprosta, vendar ključna za pravilno uporabo. Za zagotovitev učinkovite mehanske blokade menjalnika pri avtomatskem menjalniku je ključno, da ročico menjalnika postavite v določen položaj. Hkrati pa je potrebno rahlo pritisniti telo ključavnice, ki je opremljeno z gumo, ter ga zavrteti v nasprotni smeri urinega kazalca do končnega položaja. S tem preprečite nepooblaščeno premikanje vozila.

Odklepanje blokade

Ko je vozilo varno parkirano in je potrebno odkleniti mehansko blokado menjalnika, je ključnega pomena, da se pravilno uporabi stikalo za blokado motorja oz. kodirani ključi. Vstavite ključ v ključavnico, nato pa ga zavrtite v smeri urinega kazalca. S tem preprostim postopkom se ključavnica vrne v položaj odklenjeno, omogočajoč normalno uporabo menjalnika med vožnjo.

Vzvratno zaklepanje za dodatno varnost

Mehanska blokada menjalnika zagotavlja zanesljivo blokiranje ročice menjalnika v položaju vzvratne vožnje. Ta ključen varnostni element preprečuje neželena premikanja vozila, kar je še posebej pomembno pri parkiranju na strmem terenu ali mestih z večjo možnostjo kraje. Izdelava blokade menjalnika iz najtršega kaljenega jekla zagotavlja visoko stopnjo trdnosti in vzdržljivosti. Ta materialna izbira omogoča, da je blokada odporna na mehanske obremenitve in zanesljivo ščiti vaše vozilo pred morebitnimi poskusom kraje.

Odpornost na rezanje, vrtanje in podhladitev

Naša mehanska blokada menjalnika ne dopušča nobenih kompromisov glede varnosti. Odporna je na rezanje, vrtanje in podhladitev, kar zagotavlja, da ostane vaše vozilo zaščiteno tudi pred najbolj vztrajnimi poskusom vandalizma ali kraje. Edinstvena prednost blokade menjalnika je enostavno zaklepanje brez potrebe po ključu. S tem inovativnim pristopom lahko hitro in učinkovito zaklenete svojo ročico menjalnika, ne da bi potrebovali dodaten ključ. To zagotavlja hitro in udobno uporabo sistema varnosti.

Varovalo brez dvojnikov

Ključ, s katerim odklenete blokado menjalnika, je popolnoma varen pred izdelavo dvojnikov. To pomeni, da imate popoln nadzor nad dostopom do vašega vozila, saj je ključ izdelan z visokotehnološkimi varnostnimi mehanizmi, ki preprečujejo neavtorizirano kopiranje. Vse zgoraj navedene varnostne značilnosti so na voljo po privlačni ceni 390 EUR, v katero je vključena tudi strokovna montaža. Investirajte v varnost svojega vozila in si zagotovite mirno spanje, vedoč, da je vaše vozilo učinkovito zaščiteno pred neželenimi vdori.

Mehanska blokada volanskega sistema

Avtomatski zaklep krmiljenja je neprecenljiv dodatek v vozilih z avtomatskim menjalnikom, ki postane nedeljiv del volanskega droga. Ključna za njegovo učinkovitost pa je celovita integracija s sistemom avtomatskega blokiranja, ki zagotavlja visoko stopnjo krmilne imobilizacije. Sistem za zaklepanje krmiljenja ni le učinkovit, ampak tudi estetsko dovršen. Ne le da ne posega v stil notranjosti avtomobila, ampak je tudi ergonomsko oblikovan, zavzame malo prostora in omogoča udobno uporabo. Blokado enostavno upravljate s ključem, kar pripomore k brezskrbnemu zaklepanju.

Montaža brez tveganja

Postopek namestitve krmiljenja je v rokah strokovnjakov v pooblaščenih servisih, kar zagotavlja brezhibno delovanje sistema. Montaža traja le nekaj ur, pri čemer je obisk servisne garaže obvezen, saj se poseg izvaja le s posebno opremo, kar zagotavlja varnost in zanesljivost. Zaklepanje krmiljenja ni le varnostni ukrep, temveč tudi neopazen za voznika in potnike. Sistem ne vpliva na varnost in udobje vožnje, obenem pa njegov sestav ne zmanjšuje učinkovitosti zračne blazine v primeru čelnega trčenja. S tem zagotavlja popolno zaščito potnikov na cesti.

Iz iste kategorije:

You may also like