Stabilna in zložljiva vadbena klop za trebušnjake

Telovadna klop za trebušnjake, ki jo lahko uporabljate v udobju vašega doma, mora imeti kompaktno ogrodje in robustne okvirje, da lahko nudi optimalno mero stabilnosti, ki jo potrebujete za izvajanje vaj za trebuh. Tako se fitnes oprema v višjem kakovostnem rangu ne bo premikala po podu in praskala tal.

Bench naprava za trebušne mišice je primerna za vse starosti in za vse stopnje telesne pripravljenosti. Zato vadbeno postajo lahko uporabljajo tako rekreativni fitnes navdušenci kot profesionalni športniki, ki želijo pridobiti moč v trebušnih mišicah. Fitnes klop za trebušnjake je tudi udobna za hrbet in predel zadnjice, saj je izdelana iz kakovostne podlage in udobnih prednjih obročev, ki jih zaobjemajo kolena.

Klop za trebušnjake za lepo oblikovan trebuh

S fitnes napravo lahko oblikujete trebuh na način, kot vam ustreza. Tako lahko z rednimi vajami tudi dosežete tako imenovan six pack trebuh ali pa trebuh oblikujete do mere, da poudari lepo silhueto telesa. Vadbena postaja je primerna tudi za povečevanje mišične mase in krepitev mišic ledvenega predela, kar bo koristilo tudi vašemu hrbtu.

vadbena klop za trebušnjake

Sicer pa vadbena klop za trebušnjake zagotavlja uspehe na področju zmanjševanja maščobnih oblog na trebuhu. Tako boste lahko ponovno oblekli in zapeli vaše najljubše kavbojke. Ker se boste znebili trebušnih maščobnih oblog, boste imeli tudi manjši obseg trebuha. Tako boste z vajami dosegli, da trebuh ne bo povešen in mlahav.

Zložljiva in praktična klop za trebušnjake

Čeprav je oprema za krepitev trebušnih mišic izdelana iz robustnega in konstrukcijsko stabilnega ogrodja, jo je mogoče enostavno in hitro zložiti in pospraviti v omaro, pod posteljo ali za vrata. Tako lahko fitnes postajo uporabljate tudi v manjšem stanovanju oziroma manjši sobi, saj vam ne bo vzela veliko prostora.

Da bi opremo lahko enostavno zložili, za to poskrbijo inovativno zasnovani mehanizmi, ki so odporni tudi na trdo mehansko uporabo. Poleg tega pa je fitnes klop za trebušnjake tudi v dimenzijah precej kratka in ozka, zato jo boste lahko pospravili kamorkoli. Sestavljena postaja namreč v dolžino meri le 130 centimetrov, zložena naprava pa meri v dolžino 120 centimetrov.

Preberi tudi: Uporabni dodatek za vsakega kolesarja

Ljudje že od začetka civilizacije nosimo stvari na hrbtu. Glavni namen nahrbtnikov je vedno bil omogočanje prenosa prtljage na učinkovit in preprost način.

Klop za trebušnjake omogoča nastavitve naklonov

Tunturi AB20 vadbena klop za trebušnjake, ki je na voljo za nakup v specializirani spletni trgovini Fitnesshop, omogoča tudi nastavitve različnih naklonov. To pomeni, da vaje za trebušne mišice lahko izvajate z različnimi obremenitvenimi stopnjami.

Večji kot bo naklon naprave, bolj intenzivne bodo vaje, saj boste mišice na trebuhu bolj obremenili. Lahko pa nastavite tudi višino opore za noge in prilagodite telovadno postajo glede na vašo telesno višino.

Iz iste kategorije:

You may also like