Prenosni grelnik vode Eccotemp L5 je idealna izbira za zunanjo uporabo

Prenosni grelnik vode Eccotemp L5 je idealna izbira za zunanjo uporabo, kadarkoli je to potrebno. Izbrali smo ga kot enega najboljših na današnjem trgu.

Deluje na baterije. Enota je na baterije, kar vam omogoča, da jo vklopite brez elektrike. To je zelo koristno tako za situacije na prostem kot tudi za nujne primere, ko ni električne energije.

Stvari, na katere moramo paziti. Nekatere stranke so ugotovile, da je enota občutljiva na veter, zato je to nekaj, kar morate upoštevati.

Eccotemp L5 mnenje – prednosti in slabosti prenosnega grelnika vode brez rezervoarja

Kot prenosni grelnik vode je Eccotemp L5 idealen model za potrebe nizke porabe. Z zmogljivostjo 2l tople vode na minuto, bi moral ta grelnik vode zadovoljiti vaše potrebe po takojšnji topli vodi na prostem.

Grelnik vode Eccotemp deluje na tekoči propan. V primerjavi s standardnimi električnimi modeli, vodni grelniki s plinom hitreje segrevajo vodo in porabijo manj energije. L5 omogoča uporabniku, da prilagodi temperaturo vode od 26 do 65°C.

Ogrevalni sistem brez rezervoarjev je odvisen od tlaka vode, ki se dostavi na delovno mesto. Nizek tlak bo povzročil ustavitev segrevanja. Ta model ponuja funkcijo zagona z nizkim vodnim tlakom. Za zagon potrebuje le 20 psi. Maksimalni delovni tlak je 80 psi.

Plinski grelnik vode se pritrdi na standardno propansko jeklenko, ki vsebuje gorivo, potrebno za ogrevanje. Z 9-kilogramsko jeklenko se lahko oskrbujete s toplo vodo do 18 ur. V škatli je priložen regulator CSA, ki zagotavlja varen in uporaben tlak. Za ogrevanje vode porablja 37,500 BTU propana.

Zunanji grelnik vode Eccotemp L5

Generator deluje s pomočjo dveh D-baterij. Akumulatorji in jeklenka nista vključeni v nakup. Baterije začnejo delovati samodejno. Plin se uporablja samo, ko voda teče in tako zmanjša porabo goriva. Vključen je samodejni 20-minutni časovnik za izklop, ki doda varnost ogrevalnemu sistemu.

Iz iste kategorije:

You may also like