Motorna žaga Dewalt DCCS602P1 je odlična izbira

Obstajata dve glavni slabosti pri brezžičnih verižnih žagah…

Prvič, niso tako močne kot bencinska različica. In drugič, baterije je treba po določeni uporabi ponovno napolniti.

Na srečo je Dewalt zelo učinkovit pri »omejevanju« obeh slabosti.

Čeprav deluje na akumulator in je precej majhna, to ne pomeni da nima veliko moč. Je več kot primerna za delo na malih in srednje velikih delovnih mest, za katera je oblikovana.

Ko že omenjamo baterije, če imate dve, lahko eno polnite, medtem ko z drugo delate. Dolgotrajno polnjenje v kombinaciji s hitrim ponovnim polnjenjem pomeni, da ne boste nikoli naleteli na prisilno prekinitev dela, ker ni napolnjene baterije.

Povzetek

Dewalt DCCS602P1 je odlična izbira za lastnike, pogodbenike ali vsakogar, ki opravlja občasno ali pogosto rezanje vej in dreves s premerom do približno 25 centimetrov.

Ne glede na to, ali morate na posestvu samo obrezovati drevesa ali pa redno rezati drva, bo ta Dewalt z odličnimi funkcijami vedno opravil svoje delo in hkrati olajšal vaše življenje.

To je ena najboljših brezžičnih motornih žag, ki ponuja čudovito kombinacijo moči in uporabnosti. Podpirajo jo tudi vsi svetovno znani strokovnjaki za električna orodja Dewalt.

Ali iščete močno, trajno motorno žago, ki je sposobna obvladovati zelo zahtevna gradbeniška dela in dela na prostem? Če je odgovor pritrdilen, je odlična izbira kompaktna 30-cm brezkrtačna akumulatorska motorna žaga DeWalt DEWALT DCCS620P1 20V MAX litij-ionska XR. V tem mnenju bomo preverili, ali je to pravi izdelek za vas.

DCCS620P1 je s svojo lahkotno zasnovo, ki povečuje uporabniški nadzor in najnovejšo tehnologijo motorjev, najboljše, kar lahko pričakujete od tega proizvajalca kakovostnih električnih orodij. Kupci to resnično obožujejo in ni težko razumeti, zakaj. Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti več.

Zmogljivost in upravljanje

Po mnenju proizvajalca je ta žaga idealna tako za uporabo pri obrezovanju kot za rezanje debel do premera 25 cm.

Iz iste kategorije:

You may also like