Najem avta je ugodnejši, kot si mislite

Ko se vaš avto že nekaj časa trese med vožnjo kot šiba na vodi in ste v nevarnosti, da dobite morsko bolezen, je čas za obisk mehanika. A kaj storiti brez njega? Potrebujete ga za službo, trgovino, druge opravke. Nič ne skrbite, na pomoč priskoči podjetje Agio. Tam je najem avta izjemno ugoden.

Spremljanje cen na trgu jim omogoča, da je njihova med najnižjimi. Vendar ne mislite, da zavoljo tega trpi kakovost. Vsi ponujeni avtomobili so mlajši od enega leta, imajo prevoženih manj kot 30.000 km in so zelo zanesljivi. Dostavijo vam ga skorajda kamor želite, saj je njihov nenapisani slogan ta, da se je stranki treba prilagoditi. Kolikor je le mogoče.

Najem avta s popolno opremo in gorivom

Celo dostava je brezplačna do oddaljenosti 20 km. Za najem avta pri podjetju Agio vas bo poleti prepričalo že dvoje: to, da je opremljen s klimatsko napravo in da je rezervoar poln goriva. Na tak način ne bo potrebe po zamudnem ustavljanju na bencinski črpalki.

najem avta

Videli boste tudi, da za najem avta odštejete le od 25 evrov naprej. Rezervirate ga lahko že kar na spletu. Stranke lahko celo same izbirajo med modeli. Zdaj se vam bo uresničila dolgoletna želja, da boste vozili avto svoje najljubše znamke. Okvara vašega konjička se je pravzaprav izkazala kot sreča v nesreči. Nikar se ne vozite s takšnim, ki ne deluje brezhibno.

Najem avta brez prepozno odkritih stroškov

Če se odločite za najem avta pri omenjenem podjetju, se lahko z njim peljete tudi v tujino. Najem avta je mogoče podaljšati, če svojo željo sporočite v roku 24 ur pred iztekom pogodbe. Pomembo je, da se zavedate, da za najem avta ni nobenih dodatnih ali skritih stroškov. Tej temi je na blogu posvečen članek.

Skoraj pri vseh storitvah lahko naletite na stroške, ki so skriti in jih morate iskati v pogodbi. Tukaj se že pred pregledom in podpisom točno zavedate, koliko vas bo stal najem avta. Po želji se lahko odločite tudi za razkošnejše vozilo, s katerim boste osupnili svoje poslovne partnerje ali prijatelje.

Iz iste kategorije:

You may also like