Učinkovite vreče za točo

Pokrivala ali vreče za točo lahko vaše vozilo učinkovito zaščitijo ne samo pred točo, ampak tudi pred marsikatero drugo nevšečnostjo, recimo pred dežjem, snegom in podobno. Poleg tega takšne vreče oziroma pokrivala vozilo lahko zaščitijo tudi pred smolo.

Debela zaščitna pena

Tisto, kar vreče za točo loči od drugih zaščitnih pokrival za avtomobile oziroma vozila, je debela pena, ki nudi učinkovito zaščito pred morebitnimi poškodbami.

Enostavna pritrditev

Pokrivalo proti toči enostavno poveznete čez avto, kar vam ne bo vzelo veliko časa. Da bo pokrivalo oziroma vreča za avto ostala na svojem mestu tudi, če bo med nevihto močno začel pihati veter, bodo poskrbele posebne napenjalne elastike, s katerimi lahko na preprost način učinkovito pritrdite pokrivalo, da mu ne bo kos noben veter ali burja. Namestitev in pritrditev je možna v manj kot eni minuti.

Različne velikosti

Vreče za točo za zaščito vozila so izdelane v različnih velikostih od M do XXL, kar je pomembno zato, da se čim bolje prilegajo modelu avtomobila, ki ga vozite. Proizvajalec takšnih pokrival je poskrbel za vse velikostne razrede avtomobilov, zato boste s pomočjo posebne tabele lahko enostavno našli vaš avtomobil in pogledali, katera velikost vreče proti toči bi bila primerna zanj.

Priročno shranjevalne

Poleg vreče oziroma pokrivala za točo v kompletu ob nakupu prejmete še torbo, v katero lahko shranite vrečo tako, da bo ta vedno pri roki, ko jo boste potrebovali. Torbo lahko hranite v avtu ali pa v garaži oziroma kakšnem drugem prostoru.

pokrivalo_proti_toci

Velika uporabnost

Zagotavljamo vam, da vam bo cerada za avto prišla prav, saj boste lahko z njim zaščitili svoje vozilo pred vremenskimi in vsemi drugimi nevšečnostmi, prav tako pa boste zadovoljni tudi z njegovo kvalitetno izdelavo in materialom, iz katerega je narejen.

Kje kupiti vreče za točo?

Withcar, ki ima tudi svojo spletno stran in trgovino, ponuja kvalitetna pokrivala za zaščito avtomobilov pred točo (http://www.withcar.si/ponudba/pokrivalo-proti-toci) in drugimi nevšečnostmi. Na voljo so različne velikosti za vse tipe avtomobilov, v kompletu pa prejmete še priročno torbo za pakiranje pokrivala oziroma vreče. Na spletni strani boste našli tudi dodatne informacije o izdelku ter cene ter pogoje plačila. Med drugim na vrečo dobite tudi garancijo.

Iz iste kategorije:

You may also like