Najboljša izbira za opremo gostilne po ugodni ceni

Oprema gostilne je hitro draga. Obenem pa se velikokrat zgodi, da manjši podjetniki nimajo dovolj finančnih sredstev, da bi si lahko privoščili nove hladilnike, pomivalne stroje, dehidratorje in druge naprave. V tem primeru nam rabljena gostinska oprema lahko predstavlja rešitev. Je v popolnoma delujočem stanju in pregledana s strani strokovnjakov. Seveda pa imamo tudi možnost najema opreme, če jo potrebujemo samo začasno ali za določeno obdobje v sezoni. V vsakem primeru lahko z nakupom rabljene opreme prihranimo ogromno količino finančnih sredstev na kratki in dolgi rok.

Rabljena gostinska oprema je kakovostna

Nemalokrat kdo pomisli, da je morda rabljena oprema za gostilne manj kakovostna ali izrabljena. V resnici temu ni tako, saj so jo pregledali strokovnjaki in ji zamenjali vse obrabljene ali nedelujoče dele. Pomivalni stroji, pečice in druga rabljena gostinska oprema je v vrhunskem stanju. Pogosto sploh ni veliko bila rabljena, saj je bila kupljena od restavracij ali drugih obratov, ki niso bili dolgo v obstoju. Obenem pa z nakupom ali izposojo pridobimo tudi garancijo. Tako smo vedno lahko prepričani v brezhibno delovanje naše naprave. V primeru okvare, bodo serviserji hitro odpravili težave, kar nam bo omogočalo neprekinjeno oskrbo naših gostov.

Pogosto je rabljena gostinska oprema podprta z močno tehnično mrežo v ozadju.

Prihranimo denarna sredstva

Delovanje vsakega podjetja je odvisno od količine denarnih sredstev, ki so na voljo. To pa je posebej pomembno na začetku, ko šele vzpostavljamo infrastrukturo svojega podjetja. Nakup rabljenih strojev za pomivanje, pečenje, sušenje hrane ipd. nam lahko ponudi veliko prednost na začetku. Kot poslovodja se bomo lahko osredotočili na bolj pomembne naloge, kot so zadovoljstvo gostov, zaposlovanje novega kadra, stilska ureditev jedilnega prostora ipd. Rabljena oprema bo zadovoljila vse naše potrebe po pripravi in odstranjevanju ostankov hrane, pomivanju posode, odstranjevanju madežev ipd.

Kakovostna rabljena gostinska oprema
Pomembno se je zavedati, da rabljeno opremo za gostilne lahko tudi najamemo za določen čas.

Vrhunske servisne storitve

Pogosto je rabljena gostinska oprema podprta z močno tehnično mrežo v ozadju. Ko jo kupimo ali si jo sposodimo, nam prodajalec zagotovi, da jo bo popravil v primeru okvare. Tako imamo na voljo stroje industrijske kakovosti, ki jih lahko kupimo za le delček cene novih naprav. V primeru, da bi karkoli se okvarilo, pa nam izkušeni tehniki hitro priskočijo na pomoč in okvarjene komponente zamenjajo. 

Pomembno se je zavedati, da rabljeno opremo za gostilne lahko tudi najamemo za določen čas. To je izredno uporabno, če potrebujemo dodatne naprave za uspešno delovanje kuhinje, pralnice ali drugega prostora, zaradi kakršnegakoli razloga. Ko pa naprav več ne potrebujemo, jih preprosto vrnemo podjetju, kjer smo si jih izposodili. S tem pa si lahko prihranimo ogromno stroškov, saj ne bomo potrebovali kupovati novih in dragih strojev za kuhinjo, ki jih ne potrebujemo za daljše obdobje.

Zmanjšajte stroške z rabljeno gostinsko opremo.
Vrhunki izdelek, kljub manjšim zagonskim stroškom, ter rabljeni opremi.

Iz iste kategorije:

You may also like