Kako jemati Adrafinil?

Kot pri mnogih drugih kognitivnih spodbujevalcih, je na trgu nekaj nootropikov, ki imajo sinergistični učinek na Adrafinil in zaradi katerih je še bolj močan. Če želite iz svojega adrafinila iztisniti največ ali pa želite izboljšati svojo lastno zmes neootropikov, berite dalje!

Pramiracetam

Je močan nootropik, znan po svojih lastnostih za povečanje spomina. Pramiracetam bo povečal proizvodnjo holina, ki se nato pretvori v acetilholin, ki je ključni nevrotransmiter v kognitivnih procesih, kot so spomin, koncentracija in hitrost učenja.

Doza 100 mg pramiracetama z zdravilom Adrafinil bo povzročila povečanje energije in spomina brez živčnosti, ki bi ga lahko povzročili nekateri drugi stimulansi.

Alpha GPC

Še en kognitivni ojačevalec, ki mi je zelo ljub. Deluje zelo podobno Pramiracetamu v smislu dviga ravni holina v telesu, zaradi česar ste bolj osredotočeni pri delu ali študiju. Uporabniki Alpha GPC-ja ga pogosto združijo s Pramiracetamom, da dosežejo največjo osredotočenost in hitrost učenja. Za začetek zmešajte 300 mg Alpha GPC-ja z Adrafinilom in pripravljeni boste na intenzivno umsko delo.

L-teanin

L-teanin je aminokislina, ki jo pogosto najdemo v čajnih listih in bo nedvomno koristila uporabnikom zdravila Adrafinil. Mnogi uporabljajo Adrafinil, ko so soočeni s strogimi roki, kar pomeni, da bodo delovali na visoki ravni stresa. Nedavne študije kažejo, da L-teanin spodbuja sprostitev in se bori proti utrujenosti podobno kot pitje destilirane vode, ne da bi povzročil zaspanost. Zmes Adrafinila z okoli 50 mg L-teanina bo uporabnikom omogočila, da ostanejo osredotočeni in budni dlje časa, medtem ko zmanjšujejo raven anksioznosti, ki jo povzročajo zahtevne naloge.

Iz iste kategorije:

You may also like