Nov ovitek za iPhone 7 in za Samsung Galaxy Note 7

Že pred nekaj časa sem si kupila ovitek za svoj iPhone 7, ki pa je sčasoma seveda postal nekoliko uničen in kmalu sem se odločila, da si moram kupiti novega. Prav tako pa se je ovitek uničil tudi mojemu partnerju, ki ima Samsung Galaxy Note 7. Moram priznati, da sva ta ovitka kupila po res smešnih cenah in sva tudi pričakovala, da se bosta hitro nekoliko uničila. Par dni nazaj sva se odločila, da torej izbereva nova dva ovitka, tako ovitek za iPhone 7, kot tudi za Samsung Galaxy Note 7. Svoj nakup sva želela opraviti na hiter in enostaven način, zaželela sva si seveda vseeno cenovno ugoden ovitek, a nekoliko bolj kvaliteten, kot sta bila prejšnja dva ovitka. Tako sva se odločila, da bova preverila ponudbo ovitkov za iPhone 7 in Samsung Galaxy Note 7 kar v kateri izmed spletnih trgovin, katerih ni tako malo.

Odkrila sva spletno trgovino Etuizamobi.si, kjer sva bila presenečena nad pestro ponudbo ovitkov za mobilna telefona iPhone 7 in Samsung Galaxy Note 7. V ponudbi so bili tako bolj klasični ovitki, kot tudi bolj zanimivi, polni z vzorci in detajli. V dokaj kratkem času sva izbrala primeren ovitek, tako za iPhone 7, kot za Samsung Galaxy Note 7. Svoj nakup sva, tako kot sva želela, opravila hitro in enostavno ter tudi cenovno ugodno. Ovitka sta seveda že v uporabi in zaenkrat sta nama všeč.

Če tudi vi slučajno potrebujete ovitek za iPhone 7 ali za Samsung Galaxy Note 7 ali pa nenazadnje tudi za kateri koli drug mobilni telefon, vam priporočam, da obiščete omenjeno spletno trgovino in preverite pestro ponudbo, ki vas zagotovo ne bo razočarala. Tudi vi si privoščite cenovno ugoden in kvaliteten ovitek, ki bo zavaroval vaš mobilni telefon.

 

Iz iste kategorije:

You may also like