Školjka Eco Soiree je v skladu s pravili ADA

Sistem z dvojnim ciklonom je opremljen z dvema šobama, ki bolj učinkovito uporabljata vodo za boljše pranje robe in sklede, kar pomeni manj ujetih delcev umazanije in bakterij ter manj čiščenja. To stranišče Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree je v skladu s pravili ADA glede višine. Prav tako ima sedež SoftClose, ki preprečuje loputanje s straniščnim pokrovom. Školjka je izdelana iz porcelana, kar jo naredi privlačno za uporabnike. Ta stranišče ustreza standardu ANSI in ASME za A11.19.2 ter zahtevam CSA B45.

Prednosti:

  • Sistem dvojnega splakovanja
  • ADA skladna
  • Priložen sedež SoftClose
  • Brez zamašitve
  • Certifikat ANSI / ASME in CSA N45

Slabosti:

  • Zahtevna namestitev

Podaljšana enodelna školjka Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree , univerzalna višina, CeFiONtect, ima drzno in sodobno ter prepoznavno obliko, ki poudarja TOTOv znak odličnosti: »People Planet Water« (Ljudje Planet Voda). TOTO Eco Soirée ima elegantno, enodelno zasnovo, ki bo takoj polepšala videz vaše kopalnice.

Enodelna zasnova ni le estetsko prijetna, temveč ponuja tudi lažje čiščenje v primerjavi z dvodelno straniščno školjko. Z odstranitvijo vrzeli med kotličkom in skledo odstranimo tudi skrivališče za umazanijo in odpadke. Dodatna prednost enodelnega stranišča je, da ni nevarnosti puščanja vijakov ali tesnil, ki se lahko pojavijo pri dvodelnih straniščih.

Zaprta oblika stranišča Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree skrije sifon, kar samo poudari eleganten izgled stranišča in doda dodatno raven prefinjenosti. Zaprta oblika stranišča prav tako odpravlja potrebo po čiščenju manjših kotičkov, ki so stalnica pri zunanjem sifonu.

TOTO Eco Soiree ima tehnologijo »Tornado Flush«, sistem brez luknje in dvojnimi šobami, ki ustvarjajo centrifugalno pranje, ki pomaga pri učinkovitejšem izpiranju posode. Ta različica stranišča TOTO Eco Soirée vključuje CeFiONtect, plast izjemno gladke glazure, ki preprečuje lepljenje delcev na keramiko.

Ta funkcija, skupaj s Tornado Flush, pomaga zmanjšati pogostost čiščenja stranišč, zmanjšuje porabo vode, kemikalij in časa, potrebnega za čiščenje. TOTO Eco Soiree je zasnovan v univerzalni višini, ki omogoča udobnejši položaj sedenja širšemu krogu uporabnikov. Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree je skladen z ADA in izpolnjuje standarde za EPA WaterSense in zahteve CEC in CALGreen v Kaliforniji. TOTO Eco Soiree ima kromirano ročico za splakovanje in priložen sedež TOTO SoftClose.

Iz iste kategorije:

You may also like