Senčniki za vroče poletne dni

Prihajajo vroči poletni dnevi. Pregreta pločevina so poleti stalnica naših potovanj. Največ toplote v vozila prodre skozi velike steklene površine. Temu se ne moremo izogniti. Poznamo pa način, kako skozi stekla omejiti vdor toplote. Rešitev je preprosta. S senčniki za avto bomo omilili vdor toplote. Originalno zatemnjena stekla na vozilih so običajno dodaten strošek, ki si ga redko kdo lahko privošči. Prav tako velik strošek predstavlja, če želimo stekla zatemniti naknadno. Edini dovolj učinkovit in poceni način, so senčniki.

Otroci bodo hvaležni, da so senčniki v vozilu

Senčniki za avto so vseh vrst. Lahko izberemo tudi kakšne bolj otokom zanimive vrste. Ti ne bodo samo razlog za veselje otrok ob pogledu na risane junake, ampak bodo tudi dobro opravljali svojo osnovno nalogo. Preprečevali bodo vdor toplote skozi stekla vozil. Otroci na zadnjih sedežih, kamor običajno pride manj svežega in hladnega zraka iz ventilacije v vozilu bodo zelo veseli. Prav tako bodo njihove oči zaščitene pred močnim soncem. Senčniki za avto so namreč tako enostavna in kvalitetna zaščita, da ne potrebujemo temnenja stekel.

Senčniki za avto

Uporabni so za vsako vrsto vozila. Lahko so univerzalni ali pa izdelani posebej za posamezno znamko vozil. Izdelani so iz kvalitetnih, preizkušenih materialov, tako da senčniki kar najbolje odigrajo svojo osnovno vlogo. Njihova osnovna vloga je sicer zmanjšanje vdora toplote, po drugi strani pa tudi zastira poglede v avto. Tako nepridipravi ne bodo videli, če ste slučajno pozabili kakšen vrednejši predmet v vozilu.

Namestitev senčnikov je enostavna in hitra

Senčniki se lahko namestijo v hipu. Lahko jih imamo trajno nameščene v vozilu ali pa jih namestimo po potrebi. Ko niso v uporabi, jih lahko shranimo kjerkoli v vozilu, saj praktično ne zavzamejo nič prostora. Senčniki za avto se lahko namestijo tako na stranska oziroma bočna stekla vozil, kot tudi na zadnje steklo. Narejeni so tako, da je preglednost iz vozila enaka, kot senčnikov sploh ne bi bilo. Ne ovirajo vožnje in je uporaba povsem varna. Dejstvo je, da bodo nameščeni senčniki celo pripomogli k varni vožnji. Ker v vozilu ne bo tako vroče, bomo lahko v vozilu in pri vožnji bolj zbrani. Malčkom in nadobudnežem pa bodo, ko bodo utrujeni, nudili zaščito pred močnim soncem in bodo lahko mirno zaspali, pri tem pa jim ne bo vroče.

Iz iste kategorije:

You may also like