Umetne trepalnice za večji poudarek oči

Za pomembnejše dogodke se je treba primerno urediti. Predstavnice nežnejšega spola pogosto poskrbijo tudi za nekoliko drugačen, predvsem pa veliko opaznejši make up. Vsaka ženska si tudi sicer želi izgledati čudovito, zato v sam izgled praviloma vloži kar nekaj truda.

Veliko žensk se odloči, da za svoj make up za posebne priložnosti poskrbijo kar same. Pri tem pa je dobro, da poznajo vsaj osnovne trike ličenja. Za večji poudarek oči so zelo dobrodošle tudi umetne trepalnice.

Več vrst umetnih trepalnic

Umetne trepalnice ali trepke se lahko nanašajo s pomočjo lepila ali magnetkov. Na voljo je tudi podaljševanje trepalnic, ki se praviloma izvaja v kozmetičnih salonih. Takšna vrsta trepk je v primerjavi z lepljenimi trajnejša. Med najbolj razširjene metode sodijo umetne trepalnice za enkratno uporabo.

Kvalitetne umetne trepalnice

Te se nanesejo s pomočjo posebnega lepila na že obstoječe trepalnic. Prednost takšnih trepk je, da jih lahko odstranite sami in se praviloma ne nosijo daljše obdobje.

Če ste pri odstranjevanju umetnih trepalnic za enkratno uporabo posebej pazljivi, jih lahko uporabite večkrat. Nikakor pa ne pozabite na varno in čisto shranjevanje. To namreč lahko prihrani številne nevšečnosti, na primer vnetje veke ali očesa. Umetne trepalnice je zato obvezno treba hraniti na suhem. V primeru vlage se na njih lahko pričnejo razmnoževati bakterije pa tudi glivice.

Magnetne umetne trepke

V zadnjem času se vse pogosteje omenjajo magnetne umetne trepalnice. Tudi te so lahko namenjene večkratni uporabi. Pri tej vrsti trepk za pritrjevanje ne uporabljamo lepila, ampak posebne trakove, na katere so nameščeni manjši magnetki. Ti trepalnice držijo na svojem mestu.

Video: Magnetne umetne trepalnice

Slabost magnetnih umetnih trepalnic je ta, da magnetki lahko kaj hitro popustijo – trepke padejo dol. Nanos takšnih trepk je praviloma zahtevnejši v primerjavi s tistimi, ki jih nanašamo z lepilom.

Podaljševanje trepalnic v salonu

Omenjenim težavam se lahko izognete najlaže tako, da si trepke podaljšate v salonu. Na vašo trepalnico se pritrdi umetna mehka trepalnica. Dolžina in gostota umetnih trepk se prilagodi glede na obliko očesa in glede na dolžino vaših trepalnic.

Umetne trepalnice so ves čas pritrjene na vaše naravne. Odpadati pričnejo postopoma. Nekje do dva ali tri tedne jih lahko praviloma nosite povsem brezskrbno. Tako ste podnevi in ponoči videti urejene.

Iz iste kategorije:

You may also like